Skip to content

lomography

februari 21, 2010

Gisteren was ik toevallig op urban outfitters aan het surfen. Ik was op zoek naar dat gouden retro casio horloge. Vraag mij niet waarom, ik vind het gewoon een leuk gadget. Maar het blijft voorlopig op mijn verlanglijstje staan, de reden waarom zal je wel te weten komen in één van mijn volgende blogs (denk fixie).
Dit gezegd zijnde, weten jullie nog altijd niet waarom ik deze post de titel Lomography gaf. Wel tijdens deze online escapade kwam ik toevallig de diana camera deluxe kit tegen. Een zeer volledige kit waarmee je in ongeveer alles wat er te doen valt rond Lomografie kunt experimenteren.

Het leuke aan Lomography is dat je niet 100% in de hand hebt hoe je foto eruit zal zien. En aangezien je met 35mm film werkt, is ook photoshoppen uit den boze. Bovendien geven de plastic lenzen altijd een speciaal dromerig effect en is het maken van twee dezelfde foto’s praktisch onmogelijk. Omdat je je er iets bij zou kunnen voorstellen krijg je een voorbeeldje dat ik gevonden heb op de liad cohen site (vraag me vooral niet wie hij is, ik ken hem niet…)

Je zou er haast zin van krijgen om ook zo een kit te kopen, but first things first, I’ve got to build me a fixie. Voor je overgaat tot aankopen, let op, je kan deze kit voor een pak minder geld verkrijgen via de lompgraphy online shop (€ 87 minder!!!), maar nog altijd 200 euro.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: